Dakdekkersbedrijf dakexpert Nederland

Allround Dakdekkersbedrijf

Dakexpert Nederland is opgericht door echte vakmannen die met elkaar tientallen jaren ervaring delen op het gebied van dakvernieuwing, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkend dakdekkersbedrijf met meerdere teams van professionele dakdekkers.

Centrale ligging

Het bedrijf is bewust gevestigd in Rosmalen. Rosmalen is centraal gelegen en van daaruit werkt Dakexpert Nederland in Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en een gedeelte van Noord-Holland. In noodgevallen zijn de aanrijtijden daardoor maximaal 60 tot 90 minuten.

24-uurservice

Wij zijn erop ingericht dat we zeer snel service kunnen leveren. U kunt altijd op ons rekenen! Onze snelle service, kwaliteit en garantie op onze werkzaamheden, zorgen voor tevreden klanten.  Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze grote schare tevreden klanten.

Wij staan graag voor u klaar

Onze professionele dakdekkers staan graag voor u klaar bij uw daklekkage, schoorsteen renovatie of dakgoot renovatie. Wij zijn werkzaam in de omgeving van: Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Westland, Schiedam, Zoetermeer, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Nissewaard, Gouda, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Rijswijk en Katwijk.