Dakreiniging

Is uw dak na jarenlang gebruik vies en grauw geworden? Misschien is het tijd voor een reiniging. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw dak met een hogedrukreiniger. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken. Onze vakmensen brengen tijdens de reiniging ook een desinfecterend middel aan, zodat alle sporen van bacteriën en schimmels doodgaan. U krijgt van ons een vrijblijvend inspectierapport cadeau. Hierin beschrijven we eventuele aandachtspunten van uw dak. En natuurlijk zorgen we er na het reinigen van uw dak voor, dat we ook uw gevel, ramen en dakgoten weer schoon en fris achterlaten.

Waarom uw dak laten reinigen?

Alhoewel dakpannen gemiddeld wel 70 jaar kunnen meegaan, heeft een dak wellast van weer en wind. Een dak veroudert, verzamelt vuil en stof en is een goede bodem voor mossen en algen. Door het dak regelmatig te reinigen, ziet het er weer netjes uit voorkom je dat mos en algen schade aanbrengen. Door het dak te voorzien van een nieuwe coating, gaat het weer jaren mee en voorkomt u dat de dakpannen moet laten vervangen.

Kosten van dakreiniging

Het tarief van dakreiniging hangt af van de het soort dak, de staat van het dak, het soort vervuiling en eventuele nabehandeling in de vorm van impregneren of coaten. Een gemiddeld dak reinigen wij voor een bedrag van tussen de €7,60 en €12,10 per vierkante meter. Belt u ons Bel 085 – 130 4293 of vul een formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

Werkwijze dakreiniging

Wij reinigen uw dak met een professionele hoge drukreiniger en heet water. Daarnaast brengen wij een desinfecterend middel aan zodat van algen en mos verschoond blijft. Na reinigen is het mogelijk een speciale coating aan te brengen. Daardoor kan vuil zich minder goed hechten en ook algen vinden dit niet fijn. Uw dak gaat zo weer jaren mee.

Extra mogelijkheden

Omdat steeds meer mensen ook zonnepanelen hebben, is het ook mogelijk dat wij deze ook reinigen. Daarnaast is het verstandig direct de dakgoten en hoger liggende kozijnen te laten reinigen. Vaak hebben hoge delen wat meer te lijden dan de lagere delen van het huis. Als u ons belt voor dakreiniging kunnen wij deze werkzaamheden voor een geringe meerprijs direct voor u verzorgen.