Nokvorsten repareren

Laat uw dak repareren door uw dakdekker in Katwijk: Dak Expert Nederland

Heeft u een daklekkage geconstateerd? Of moet uw dak gerenoveerd worden? Bent u dus op zoek naar een professionele dakdekker in Katwijk? Dak Expert Nederland heeft jarenlange ervaring als dakdekker en pakt uw klus professioneel aan. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Snel uw daklekkage gerepareerd

Heeft u vlekken gezien op uw plafond of muren, of werd u wakker van een druppend geluid? U heeft dan waarschijnlijk een lekkage! U wilt dan de reparatie natuurlijk zo snel mogelijk laten uitvoeren, zodat uw pand geen verdere schade oploopt. Bel dan Dak Expert Nederland. U kunt ons 24/7 bellen als uw dakdekker in Katwijk. We gebruiken professionele lekdetectie zodat we de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk opsporen. Bovendien repareren we uw dak vakkundig. Laten de weersomstandigheden het niet toe om meteen het dak te repareren, dan zorgen we dat we eerst een noodoplossing plaatsen. Zodra het weer het toelaat komen we bij u langs om te zorgen voor een permanente oplossing voor uw lekkage.

Bel Dak Expert Nederland ook voor dakrenovatie!

Behalve dakreparatie staan we ook voor u klaar om uw dakrenovatie te verzorgen. We zijn echte experts wat betreft platte daken. We gebruiken voor deze daken verschillende soorten dakbedekking:

Bitumen: zeer duurzaam dak dat het meest gebruikt wordt in Nederland, gaat zo’n 25 jaar mee
PVC: heeft een levensduur van zo’n 25 jaar en is verkrijgbaar in verschillende kleuren
EPDM: rubberen dakbedekking met een levensduur van wel 40 jaar

Welke dakbedekking ook het beste op uw dak past, Dak Expert Nederland repareert of plaatst deze. We werken hierbij allen met de beste materialen. Zo kunnen we u een garantie van maar liefst 10 jaar bieden. Wanneer u een dakdekker in Katwijk zoekt schakelt u dus Dak Expert Nederland in!

Overige diensten van uw dakdekker in Katwijk

Niet alleen zijn we experts als het gaat om de reparatie van platte daken, maar we zijn ook de dakdekker in Katwijk voor schoorsteenrenovatie. Bij de schoorsteen kunnen lekkages makkelijk ontstaan, omdat het een kwetsbaar onderdeel van uw dak is. Dak Expert voert uw schoorsteenrenovatie vakkundig uit. Een andere zwakke plek is de dakgoot. Het onderhoud hiervan wordt vaak vergeten, maar we raden aan om tijdig een dakgootrenovatie uit te laten voeren. Zo voorkomt u lekkages en hoge kosten door de schade. Bovendien repareren we ook pannendaken met zorg. Wellicht zijn er panlatten of dakpannen die vervangen moeten worden. Het is verstandig om dat tijdig aan te pakken.

Bel dus Dak Expert!

Zoekt u dus een professionele dakdekker in Katwijk die snel ter plekke is om uw daklekkage te repareren? Of wilt u een dakreparatie laten uitvoeren? Kies dan Dak Expert Nederland, uw dakdekker in Katwijk. Neem contact met ons op via het formulier op de website. U kunt ook een mail sturen naar info@dakexpertnederland.nl. Belt u liever? Bel dan naar 085-1304293. Voor een professionele dakreparatie of renovatie is Dak Expert Nederland de dakdekker in Katwijk!