Dakdekker Rotterdam

Dak Expert Nederland staat in Leiden voor u klaar

Heeft u last van een lekkage in Leiden? En bent u nu op zoek naar een expert in Leiden om uw dakreparatie uit te voeren? Of bent u klaar met de lange wachttijden bij dakdekkers? Dak Expert Nederland staat als allround dakdekkersbedrijf voor u klaar! Door onze 24-uur service staan wij dag en nacht voor u klaar om uw dakreparatie, lekkage of dakgootreparatie snel en professioneel af te ronden. En om onze kwaliteit aan uw dak te kunnen garanderen. bieden wij 10 jaar garantie op zowel de werkzaamheden als het materiaal. Zo bent u zeker van een veilig dak boven uw hoofd. Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze diensten of direct een reparatie in Leiden willen inplannen? Neemt u dan direct contact met ons op!

Een lekkage, wat moet u nu doen?

Een daklekkage is heel vervelend en komt nooit goed uit. Gelukkig kunnen wij u snel helpen. Dak Expert Nederland hanteert namelijk geen lange wachttijden! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat wij meteen aan de slag kunnen voor u. Zodra u belt sturen wij een specialist naar uw adres in Leiden. Eenmaal ter plaatse zal hij beginnen met een lekdetectie zodat de schade van het dak kan worden bepaald. Vervolgens kan direct de spoed dakreparatie worden gestart. Zo wordt extra schade meteen vermeden. En dankzij onze uitermate centrale ligging, zijn wij snel ter plaatse op elke locatie in Leiden. Zo hoeft u nooit lang te wachten.

Dakgoot lekkage

Onderhoud en reparatie aan uw dak

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat onderhoud een essentieel onderdeel is van het behouden van een dak in topconditie. Het voorkomen van lekkages is immers beter dan het achteraf verhelpen ervan. Ook voor controles en preventief onderhoud kunt u bij ons terecht. Als het gaat om onderhoud zullen wij altijd eerst, geheel vrijblijvend, bij u langskomen in Leiden voor een gratis dakinspectie. Op basis van deze inspectie adviseren wij u vervolgstappen om de conditie van u dak te verbeteren. Deze werkzaamheden kunnen wij desgewenst direct voor u uitvoeren. Bij deze werkzaamheden kan gedacht worden aan onder andere:

 Schoorsteenrenovatie
 Het aanleggen van een rookkanaal
 Dakgootreparatie en -reiniging
 Het vervangen van dakpannen
 Dakisolatie

Al onze werkzaamheden voeren wij uit met de grootste zorg en de beste, kwalitatief hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij u 10 jaar garantie bieden, niet alleen op de materialen maar ook op de werkzaamheden.

Een dakexpert nodig in Leiden? Bel ons direct!

Had u graag meer informatie gehad over reparaties of onderhoud aan uw dak in Leiden? Of wilt u direct een afspraak vastleggen? Neemt u dan direct contact met ons op. U kunt bellen op 085-1304293 of mailen naar info@dakexpertnederland.nl. Voor al uw dakreparaties in Leiden staan wij voor u klaar!