Nokvorsten repareren

Dak Expert Nederland is uw professionele dakdekker in Rijswijk

Blijkt u een daklekkage te hebben? Of is uw dak toe aan renovatie? Zoekt u dus een vakkundige dakdekker in Rijswijk? Bel dan Dak Expert Nederland. Met onze jarenlange ervaring weten we uw lekkage snel op te sporen en te repareren. En we zijn dé expert als het gaat om platte daken. Meer informatie? Lees verder of neem contact met ons op!

Snel weer van de daklekkage af

Zijn er vieze vlekken verschenen op uw plafond of muren, of bent u wakker geworden van een druppend geluid? Dat betekent dat u last heeft van een lekkage! Zaak is om de reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Gelukkig is Dak Expert Nederland 24/7 bereikbaar als uw dakdekker in Rijswijk. We sporen het lek op met professionele lekdetectie. Zo kunnen we de bron van de lekkage goed opsporen en deze grondig aanpakken. Is het vanwege de weersomstandigheden niet mogelijk om meteen het dak te repareren? Geen zorgen, dan zorgen we voor een gedegen noodoplossing. Zodra de weersomstandigheden het weer toelaten komen we dan bij u langs om uw lekkage permanent te repareren.

Ook voor dakrenovatie moet u bij Dak Expert zijn

We verzorgen voor u niet alleen de dakreparatie, neem ook contact met ons op voor dakrenovatie. We zijn echte specialisten op het gebied van platte daken. Hiervoor gebruiken we meerdere soorten dakbedekking:

Bitumen: zeer duurzaam dak met een levensduur van ongeveer 25 jaar
PVC: is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en gaat zo’n 25 jaar mee
EPDM: zeer duurzame rubberen dakbedekking met een levensduur van wel 40 jaar

Welke dakbedekking ook het beste bij uw dak past, Dak Expert Nederland renoveert uw dak vakkundig. Doordat we hierbij alleen met de beste materialen werken bieden we u op de materialen en ons werk zelfs 10 jaar garantie. Schakel dus Dak Expert Nederland in wanneer u een dakdekker in Rijswijk nodig heeft!

Overige diensten

We zijn niet alleen specialist in platte daken, maar ook voor de reparatie van een pannendak kunt u bij ons aankloppen. Het is altijd verstandig om tijdig panlatten en kapotte dakpannen te vervangen, daarmee voorkomt u grote lekkages en schade. We merken bovendien vaak dat bijvoorbeeld een schoorsteen vaak vergeten wordt, terwijl dat een kwetsbare plek op uw dak is. Ook voor schoorsteenrenovatie neemt u dus contact op met Dak Expert. En vergeet u ook de dakgoot niet! Dakgootrenovatie voorkomt vele grote lekkages.

Neem contact met ons op!

Zoekt u een vakkundige dakdekker in Rijswijk die uw daklekkage snel repareert? Of wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren? Neem dan contact op met Dak Expert Nederland, de vakkundige dakdekker in Rijswijk. Via het formulier op de website neemt u gemakkelijk contact met ons op. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@dakexpertnederland.nl. Liever telefonisch contact? U kunt dan bellen naar 085-1304293. Laat uw dakreparatie of renovatie vakkundig uitvoeren en kies Dak Expert Nederland als uw dakdekker in Rijswijk!