Denkt u erover een kachel te kopen en heeft u nog geen rookkanaal? Of is uw schoorsteen oud of uw rookkanaal aan grondige renovatie toe? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe rookkanalen of het vernieuwen van bestaande rookkanalen. In de meeste gevallen, kunnen wij uw rookkanaal aanleggen binnen één dag en dat zonder hakken of breken.

Vernieuwen van bestaande rookkanalen

Schoorstenen van oudere woningen, zijn meestal gemetseld. Na verloop van tijd kunnen deze rookkanalen gaan lekken waardoor rookgassen de woning binnenkomen. Maar ook rookkanalen van metaal zijn aan slijtage onderhevig. Lekkende schoorstenen kunnen zelfs gevaarlijk zijn.

Rookkanalen in bestaande woningen, renoveren wij met behulp van een flexibel RVS Rookkanaal. Voor hout- en gaskachels gebruiken wij dubbelwandige rookkanalen waarmee luchtaanvoer en -afvoer met één kachelpijp kan worden geregeld.

Nieuw rookkanaal aanleggen

Als u geen schoorsteen heeft en toch een kachel in huis wilt, dan helpen wij u graag met de aanleg van een nieuw rookkanaal. Afhankelijk van de bouwkundige mogelijkheden doen we dat binnens- of buitenhuis. Wij leggen het rookkanaal aan met duurzaam materiaal en dubbelwandige kachelpijpen. Daarmee wordt de luchtaanvoer en rookafvoer met één pijp verzorgd. Het aftimmeren gebeurt met speciaal brandwerend materiaal.

Veiligheid en garantie

Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons op nummer 1. Wij gebruiken daarom alleen maar A-kwaliteit materialen. Ook zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid en beschikken over jarenlanger ervaring. Wij bieden 15 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Bel de schoorsteenspecialist!

Verzeker u zelf van vakkundige specialist voor het aanleggen of vernieuwen van uw rookkanaal. Ondeugdelijke schoorsteenreparatie of -renovatie kan ernstige gevolgen hebben. Koolmonoxide is reukloos en wordt daarom wel de stille moordenaar genoemd. Regelmatig onderhoud en het inschakelen van een echte vakman is dus echt essentieel.

Neem contact op via 085 – 130 4293 of vul het formulier in voor een offerte op maat.